Om Vasaplatsens skrädderi och högtidskläder.

Vi slog upp portarna redan 1942 och har arbetat i världen av bröllops- och kvällsmode. Bröllopsbutiken Vasaplatsens skrädderi och högtidskläder erbjuder lyxiga bröllopsklänningar från välkända tillverkare och trendsättare. I vår butik finns det även ett stort urval av aftonklänningar som kommer att betona din kvinnlighet och attraktionskraft och göra dig till en riktig kvällsdrottning. Hos oss kan du hitta bröllopsklänningar och festklänningar i små och stora storlekar, med priser som passar alla plånböcker. En fantastisk brudklänning behöver inte vara överdrivet dyr. Ett brett utbud av bröllopsklänningar hos oss gör att du kan hitta ett utmärkt alternativ till det bästa priset för dig. Eftersom ingenting ska hindra bruden från att känna sig oemotståndlig på sin speciella dag! Vi har även herrkläder för uthyrning och försäljning.

Ett bröllop är en av de mest slående, fantastiska och oförglömliga händelserna i ett pars liv. Minnena kommer att vända deras huvuden i många år. På tröskeln till denna underbara resa bjuder vi in brudar till den fantastiska världen av bröllopsklänningar. Till skillnad från de flesta salonger så har vi som vårt mål att inte bara att sälja en klänning, utan att få varje brud att känna sig unik och självsäker i varje detalj! Att få skapa din dröm till perfektion! Alla brudar är olika, olika proportioner och kroppsformer. Men alla vill skapa ett intryck där klänningen gjordes exklusivt för henne. Vi kommer att få dina drömmar om en oklanderlig bröllopsklänning att passa in i verkligheten! Vi erbjuder även ett brett utbud av tilläggstjänster:

  • Vi har ett stort urval av tillbehör
  • Anpassning till figuren och outfiten
  • Stylisttjänster

Vår butik

I den mysiga atmosfären i vår butik kommer ingenting att hindra bruden från att helt fokusera på att välja den mest underbara och svindlande bröllopsklänningen. Vår erfarna och artiga säljstylist är proffs inom sitt område och hjälper dig med denna svåra uppgift. I våran bröllopsbutik hittar du exklusiva och unika modeller som du säkert kommer att gilla! Naturligtvis hittar du i vår bröllopsbutik även ett brett urval av bröllops- och aftontillbehör, kappor och bolero, handväskor och smycken, strumpeband och handskar - du kommer att bli positivt överraskad av vårt omfattande sortiment och pris. Vi erbjuder också proffsiga skrädderitjänster för alla slags kläder. Vi syr även från grunden. Professionell passning av klänningar i längd och figur.

Ni är varmt välkomna för en provning hos oss. Ring / maila för att boka en tid redan idag!