Dam

Vasaplatsens skrädderi

Ett axplock ur vår damkollektion.

Aspera är ett välkänt svenskt varumärke som erbjuder exklusiva, högkvalitativa bröllop och aftonklänningar, gjorda av de finaste utvalda textilier som betonar sensuell kvinnlig skönhet.

Aspera och Alicja Eklöws eleganta kreationer har också uppskattats av den svenska kungafamiljen, prinsessan Madeleine, Nobel-gäster, Miss World, internationella toppmodeller och andra välkända svenska profiler.

Bianco Evento står för hög kvalitet med egen välutbildad personal i egen produktion. I den här kollektionen ser vi många intressanta nyheter, bland annat 110 cm långa slöjor med varierade kanter i spets och satin. Nya material bidrar till en perfekt passform och nya trender blandas med romantikens starka kännetecken.

By Kris of Norway har funnits som agentur för bröllop och aftonklänningar sedan 2001.

I februari 2008 lanserade Kris sin första egenproducerade kollektion som i dag heter By Kris of Norway. Kollektionen är stilren i sin enkelhet och erbjuder en rad och mycket prisvärda produkter.

 

Creation Weddings är ett familjeägt företag som har gjort sig känt för en hög servicenivå och en väldigt spännande kollektion av unika brudklänningar. Creation har brudklänningar fulla av sofistikerad drama, feminina detaljer med en modern inställning till bruddesign samt ett förträffligt gott rykte för kvalitet och pålitlighet.

Creation har klarat det i branschen tuffa ekonomiska klimatet och som kund kan du lita på löftet att få en vacker bröllopsklänning i tid för din speciella dag.

Isabel de Mestre Bridal har under de senaste 30 åren blivit ett ledande varumärke och ett välkänt namn i hela Europa.

 

Filosofin bakom Isabel de Mestres kreationer är att representera hela modeskalan av olika modeteman. I tre fantastiska brud-kollektioner, "MISS ISABEL", "ISABEL de MESTRE NEW YORK" och "IDM Gold Label" samt fest-kollektionen "ISABEL de MESTRE EVENINGS" återges de senaste trenderna. Isabel de Mestres kollektioner presenteras varje säsong på internationella modemässor med 200 nya modeller.

Nixa är kort gott bröllopsklänningar, bal- och festklänningar i god kvalitet och snygg design till ett bra pris. Krångligare än så är det inte. Att Nixa desutom har flera klänningar skapade för den gravida kvinnan breddar bara utbudet. Som ett av Skandinaviens största bal och brudklänningsföretag har Nixa Design fokus på värden som god kvalitet och design till ett bra pris för sina flera hundra olika klänningsmodeller.

 

Copyright 2015. Vasa Skrädderi och Uthyrning.